baranta zsámbék

BARANTA

A baranta a kilencvenes évek óta formálódó magyar harcművészeti stílus. A mozgásanyag kialakításában fontos szerepet játszanak a régi fegyveres- és eszközös harci táncok. Sajátossága, hogy nem csak küzdősport, hanem speciális, értékközpontú nevelési és közösségformálási rendszer, éppen ezért elsajátítását már gyermekkortól érdemes elkezdeni. Edzések minden pénteken 16.30-tól vannak az Ifjúsági Házban.
Foglalkozásvezető: Andrási István, Email: isiandrasi@gmail.com Tel.: +36 30 453 9426

cserkészek

CSERKÉSZEK
Intézményünk évek óta helyet biztosít a 1020. PÁKICS Cserkészcsapat néhány gyermek- és ifiörsének, akik részben a művelődési házban, részben az ifjúsági házban tartják foglalkozásaikat.
bővebb információ: Email: tamas.pakics@gmail.com Tel.: +36 20 3479453

Lochberg tánccsoport

LOCHBERG TÁNCCSOPORT
A Fuchs Sandra Titanilla által vezetett, a zsámbéki Nyakas-hegy sváb nevét viselő tánccsoport jó hangulatú próbáin a fiatalok a zsámbéki sváb hagyományokkal és táncokkal ismerkednek. A csoport 2003-as megalakulása óta több generációnyi táncos fiatalt nevelt ki, ebben a szellemben. Műsoruk rendszeresen színesíti a település rendezvényeit és nagy sikert arat külföldi fesztiválokon is.
Jelentkezés, bővebb információ: Email: szandra.fuchs84@gmail.com Tel.: +36 30 7389056

Szenior tánccsoport

SZENIOR TÁNCCSOPORT
Az egyesület a felnőtt és idősebb korosztály számára biztosít igényes, szórakoztató, tartalmas szabadidő programot. A heti 4 órás táncoktatással biztosítja a korosztály számára a rendszeres testmozgást a test és a lélek egészségéért. Közösségi programokat szerveznek, helyi és más civilszervezetek felkéréseit teljesítve táncbemutatókkal részt vesznek rendezvényeiken. Városi ünnepélyeken, kulturális rendezvényeken szerepelnek. Az egyesület elnöke: Zirkelbach Éva
Elérhetőség: E-mail: zirkelbach.eva@vipmail.hu Tel.: +36 20 5447262,

tai chi

TAI CHI
A Tai Chi relaxációs rendszer, meditációs mozgás és harci művészet. Noha Európában viszonylag újnak számít, Kínában évszázadok óta művelik. A Tai Chi jótékony hatásai: megnyújtja és rugalmasabbá teszi az izmokat, ízületeket, növeli az állóképességet és a test oxigén-ellátottságát. Az idegrendszer sejtjei megerősödnek, az idegpályák kitisztulnak. Jobb testtartás alakul ki. Nő az érzékenység testünk történéseivel szemben. Koncentrációt kíván, így erősíti az összpontosító-képességünket. Feloldja az elmét akadályozó lelki blokkokat. Kiegyensúlyozottá, magabiztossá tesz.
Részletek: Email: amethyst977@gmail.com Tel.: +36 30 2017349

zumba zsámbék

Zumba

Tánc a testnek és léleknek...Vidám csapat, jó zenék és egy olyan Kolumbiából származó, táncos fitnessforma, amely magában foglalja az aerobik mozdulatait és a latin-amerikai táncok lépéseit.
Az edzések szerda esténként 19.30-21 óráig vannak. A részvételhez bejelentkezés szükséges.
Kapcsolattartó: Fülöp-Ágoston Szilvia, Email: zumbaconluigi@gmail.com Tel.: +36 20 9738928